Berlinger Haus serpenyő

Ízek, élmények és sikerek a konyhában – Főzz könnyedén és egészségesen a Berlinger Haus edényekkel

Ha te is úgy gondolod, hogy az ételkészítés nem csupán a receptekből és az összetevőkből áll, akkor a legjobb kulináris élmény érdekében olyan eszközökre van szükséged, amelyek hatékonyak, innovatívak, és még a megjelenésükkel is örömet szereznek. A Berlinger Haus edények mindezeket egyesítik, új lendületet adva a konyhai élményeknek. Fedezd fel, hogyan válhatnak kedvenceiddé a mindennapi főzés során!

Miért lesz megbízható társ a konyhádban bármely Berlinger Haus edény vagy serpenyő?

A Berlinger Haus edények bármilyen konyhába kiválóan beilleszthetőek, hiszen kerámia, gáz, elektromos vagy indukciós tűzhelyen is használhatóak.

A 3 rétegű tapadásmentes márványbevonatnak köszönhetően az étel nem ragad az edények aljára, és tökéletesen készíthetőek el bennük a legkényesebb fogások is. Könnyedén, akár mosogatógépben is tisztíthatóak.

Az ételek minimális zsiradék hozzáadásával is egyenletesen fognak átsülni, és szaftosak maradnak.

A TURBÓ indukciós technológia jóvoltából a Berlinger Haus edények használatával 35%-os energiamegtakarítást is elérhetsz a hagyományos kialakítású edényekhez képest. Ez nemcsak a pénztárcádnak tesz jót, hanem a környezetnek is.

A kiváló hővezető tulajdonságukat alapanyaguk, a kovácsolt alumínium biztosítja. A gyors és egyenletes felmelegedés révén optimális sütési vagy főzési eredményeket érhetsz el.

Az ergonomikus, puha tapintású nyél stabil fogást biztosít, és kényelmesen illeszkedik a kézbe, csökkentve ezzel a konyhai balesetek kockázatát.

A Berlinger Haus edények vonzerejét nemcsak a kiváló minőség adja, de elegáns stílusukkal és izgalmas  dizájnjukkal a konyhád díszeiként is megállják a helyüket, ezzel is emelve az otthoni kulináris élmények színvonalát.

Az edények biztonságosak az egészségre és a környezetre egyaránt, bátran használhatók minden otthonban anélkül, hogy aggódnod kellene a káros anyagok miatt, hiszen PFOA-, LEAD- és kadmiummentesek.

A serpenyők egy mozdulattal levehető fogantyúja lehetővé teszi a sütőben való használatot, így rugalmasan alkalmazkodnak a különféle főzési igényekhez és helyzetekhez, illetve segítik a praktikus, helytakarékos tárolást is.

Berlinger Haus edénykészlet

Kis konyhád van, vagy nagy háztartást viszel?

Akár edényszettben gondolkodsz, akár egyedi darabokat vásárolnál, érdemes átgondolni az otthoni konyhai szükségleteidet, szokásaidat. Íme néhány tanács a választáshoz:

  1. Egy induló konyha alapfelszereléseként, ha kisebb a családod, vagy ritkábban főzöl nagy mennyiségű ételt, az egyes edényekből, serpenyőkből elég egy vagy két darabot beszerezni. A Berlinger Haus szettjei ehhez kiváló opciókat kínálnak, és a későbbiekben az egyéni igényeid szerint vagy a háztartás növekedésével a meglévő kollekció bármikor bővíthető.
  2. A tésztafőzéshez, pörköltekhez, levesekhez, főzelékekhez mélyebb, legalább 3 literes főzőedényre van szükség, a sok kavargatást igénylő ételekhez pedig a nyeles lábas a jó választás. A palacsintasütő, illetve a mélyebb serpenyő is alapdarabnak számít, és a készleted az egyéni preferenciák alapján kiegészíthető pl. grillserpenyővel, tepsivel vagy tortaformával is. 
  3. Érdemes több, nagyobb űrtartalmú edényt, serpenyőt tartalmazó szettet választanod, ha nagy a család vagy gyakran fogadsz vendégeket, esetleg komolyabb adagokat főzöl egyszerre.
  4. Egyes leveseket mint pl. a húslevest, a halászlét eleve nagy mennyiségben szoktunk készíteni, ezekhez tanácsos megfelelő méretű fazekat választani. Más fogásokhoz (raguk, szószos ételek, egytálételek) a nagy méretű, magas falú serpenyők az ideálisak. Ezek elegendő helyet biztosítanak az összetevők keveréséhez, miközben a magas faluknak köszönhetően kevésbé fröccsen ki belőlük a szósz vagy az egyéb folyadékok, ami tisztább konyhát, biztonságosabb főzést eredményez.
  5. Praktikusak az olyan serpenyők és fazekak is, amelyek többféle funkciót látnak el, például sütőben és főzőlapon egyaránt használhatóak.
  6. A konyhád méretének figyelembevétele szintén fontos tényező, amikor edénykészletet választasz. A tárolási hely a legtöbb konyhában korlátozott, ezért praktikus olyan edényeket beszerezni, amelyek egymásba illeszthetők, így kevesebb helyet foglalnak el a szekrényben vagy a fiókban. A levehető fogantyúkkal ellátott edények tovább segíthetnek maximalizálni a rendelkezésre álló tárolóteret, miközben a konyha rendezett és átlátható marad.

Legyen szó egy gyors, egészséges hétköznapi vacsoráról vagy egy ünnepi ebédről, a Berlinger Haus edények mindig megbízható segítőtársak lesznek a konyhában!

Fedezd fel webshopunkban a Berlinger Haus edények, serpenyők, szettek gazdag forma-, szín- és méretválasztékát, hogy megtaláld az igényeidnek és a konyhádnak megfelelő darabokat! Készülj az otthoni kulináris kalandokra a Berlinger Haus-szal!

Vissza a blogba

Kedvelt termékek